fredag den 12. februar 2010

The busy world of MGK

Der er vildt meget at fortælle om, selvom det kun er få (fire) dage siden sidste indlæg. Noget værre noget. Men på grund af tidsmangel bliver der formentlig ikke for mange detaljer.

Tirsdag:
Begyndte på Amuletten Fra Samarkand inde jeg tog i skole. Den skuffede mig bestemt ikke.
Fik lov til at have litteraturhistorie dér i stedet for fredag. Ved dog ikke om jeg må det permanent, finder jeg ud af. Går også an på plads. Blev skrevet til af S (vælger at kalde hende dette, da hun snakkede om anonymitet forleden - gør det derfor for at drille og/eller følge hendes hints). Hun havde også fri 12, så vi mødtes direkte efter skole og tog ind i byen. Skønt at gå på uni sammen!!

Onsdag:
Så en person på vejen hjem fra skole, som jeg er delvist uvenner med(?) Eller som vistnok er sur på mig(?) Hun sad i metroen på vej mod Vanløse, jeg var på vej til at stige ind i den mod Kastrup. Vinkede til hende. Delvist for at vise min gode vilje (?), delvist for at se hendes reaktion. Hun vinkede tilbage. Ansigtsudtrykket virkede overrasket (sjovt nok XD), men også glad nok(?). Er ikke så god til at læse ansigtsudtryk, såååeh. Men var nu meget sjovt at se hende. Og at jeg let kunne have været med den metro, hvis jeg havde gået lidt langsommere fra universitet. Hvad ville man have sagt? Ville man have sagt noget, eller bare ignoreret hinanden? Var kun et enkelt stop vi kunne have fulgtes, så en længere dialog kunne vi i hvert fald ikke have nået.
Om aftenen var Mellie og jeg inde at se The Princess And The Frog!!! Fantastisk, dejlig tegnefilm. Ligeså god og i meget af den samme stil som de gode gamle klassikere. Vi var vildt bange for at komme for sent ... metro var over 10 min forsinket, toget stoppede ikke ved Dybbølsbro, så var nødt til at tage en bus.
Der var ingen trailers, hvilket er vildt dårligt! Men pladserne var gode =) Historien, tegnestilen, sangene, heltene, skurken - det var alt sammen rigtig, rigtig godt! Vil se den igen, bare på dansk denne gang. Forresten var der ingen undertekster, hvilket overraskede mig, men ikke gjorde noget som sådan.
Var først hjemme omkring midnat, selvom man skulle til time 8 næste dag. Dumt, dumt. Men ofrer gerne lidt nattesøvn for at komme til forpremiere på en god film!

Torsdag:
Havde en ond drøm, hvori jeg havde mistet mit hævekort. Da jeg så fandt det, var der blevet hævet 5000 på det. Begyndte at lede overalt efter forbryderen, fandt ham, og prøvede at få ham til at give mig pengene tilbage.
Lavede lidt gruppedims efter skolen. Læste 17 bind af Claymore, hvilken jeg længe gerne har villet læse (da animeen er temmelig uafsluttet). Blev glad på Mellies vegne, da hendes fremlæggelse gik godt. Har prøvet at hjælpe de to tøser så vidt muligt. Så det er også dejligt, at de har husket at takke mig =D det har passet, når jeg har svaret, at "det var så lidt". Det var det virkelig. Så længe de kunne bruge min hjælp, så længe den ikke gik til spilde/så længe de klarede. Så blev virkelig glad på deres vegne over al den ros, de fik!

Hmmm. Er sikker på, der er sket mere. Der var så meget mere, jeg havde tænkt mig at skrive. Og nu kan jeg ikke huske det. Typisk. Hvis jeg havde haft mere tid, ville jeg have sat billeder ind af diverse ting. Hvilket minder mig om det, jeg ville have skrevet om!!!:
Tog tirsdag aften en masse billeder af mig i Kiara-kjolen (den lyserøde én, jeg tidligere har nævnt) med paryk på og kontaktlinser i. Er virkelig vild med den kjole, selvom der stadig mangler al pynten. Må ligge billeder fra den aften ind i løbet af de næste par dage. Ligesom jeg vil vente lidt med at skrive om i dag. Skal til fest om senere - måske der kommer til at ske noget værd-at-nævne-agtigt-dims derovre? Who knows.

Forresten. En lille ting om S. Ikke personen, men anonymitetsnavnet jeg på så original vis har fundet på XD
S kan normalt stå for:
- small
- sadistisk
- svovl
Hahah ...?

1 kommentar:

  1. Nu tvinger du jo mig til at kommentere. Jeg ved ikke, hvor begejstret jeg er for at du forbinder mig med small, sadistisk og svovl.. Overvej at vores to navne sammen bliver Sm... Jah, det synes jeg lige, du skal tænke over.

    SvarSlet