mandag den 18. januar 2010

Endte med at bakke ud af min aftale, da jeg fik det skidt. Havde endda overtøj på og det hele, da jeg indså, at det kunne jeg virkelig ikke overskue, sådan som jeg havde det. Fantastisk irriterende!!
Til gengæld fik jeg både læst en ordentlig masse eksamens-halløj, og så læste jeg Club Dead (True Blood 3) - som jeg lånte af Anna i lørdags - færdigt. Yay.

Her er endelig billeder af det syprojekt, jeg har gang i: Kiara (fra mangaen "Beyond the Beyond")

Grund til ikke at have taget billede af mit ansigt: jeg ligner lort ... pænt sagt. Helt sort under øjnene og sådan. Vi lader bare som om det er på grund af eksamenslæsning og sygdom xD (desuden har jeg jo forresten ikke parykken endnu)

Tak til Mellie for at tage billedet!
Hmmm. Ryggen er meget bar, I know. Der kommer til at være sådan en stribe stof henover, der dækker bh'en. Sorta. Der er slicer i siden, hvilket gør, at den alt, alt, alt for sexy~ (XD) efter min smag. Men skal lave sådan nogle matchende shorts/underbukse-agtige ting til at have på indenunder, så det skal nok gå.

Btw, så er selve kjolen cirka færdig, hvilket jeg er vildt glad for (den høje hals var jeg især nervøs for). Har også købt parykken. Og kontaktlinser har jeg i forvejen. Så mangler der kun:
- bendimser
- armdimser
- kæmpesløjfe (omg, how the h*** am I going to make that one x.x)
- en hel, hel, hel masse snoredimser
- sådan en bælteholderagtigdims, svært at forklare
- sko?
- ååh, og underbukse/shortsdimsen, selvfølgelig
SYV!!! (uuuuundskyld)

Anyways. Her er et billede til sammenligning:
Bedre billeder findes desværre ikke rigtigt. Nogle gange overvejer jeg, om jeg burde have lavet den hvid i stedet for lyserød, men følte at lyserødt var bedre. På grund af de lyserøde skygger på billedet måske? - jeg har i hvert fald gjort mit bedste, det er jo det vigtigste



1 kommentar:

  1. det er nemt at lave en sløjfe.. sig til hvis jeg skal guide dig igennem (remember my J-pop cosplay ;D )

    SvarSlet